Hoppa direkt till innehållet

Club biwa - Per Persson & Nya packet

Kategori: Konsert
När: 22 november

Storgatan 9
871 31 Härnösand

Vägbeskrivning

info@biwa.se

Skicka epost

Arrangör: biwa event

Vägbeskrivning på google-kartor

Club biwa - Per Persson & Nya packet

Kategori: Konsert
När: 22 november

Storgatan 9
871 31 Härnösand

Vägbeskrivning

info@biwa.se

Skicka epost

Arrangör: biwa event

Vägbeskrivning på google-kartor

Beskrivning

Per Persson har hunnit bli en veteran på den svenska musikscenen. Nu är det också klart att han kommer dyka upp i höstens upplaga av Så mycket bättre i TV4! När Per Persson lämnade Traste Lindéns Kvintett i slutet på 80-talet kom han att påbörja en resa vilken kom att sätta honom på kartan som en av Sveriges mest skickliga låtskrivare.

Bandet han skapade, Perssons Pack, debuterade år 1989 med albumet ”Kärlek och dynamit”. Men mest kända för den breda allmänheten blev de förstås för 1991 års skapelse ”Tusen dagar härifrån”, där en ung Jakob Hellman dyker upp på sång och även spelade in under eget namn. Genom åren har Per Persson spelat in tillsammans med Engmans Kapell, Sofia Karlsson och under 2020 syntes han i Så mycket bättre, där han tillsammans med Plura framförde just ”Tusen dagar härifrån” inför en publik bestående av bland andra Jakob Hellman. När Perssons pack år 2014 tackade för sig genom en fullsatt spelning på Nalen fortsatte Persson under eget namn. Men det dröjde inte länge innan suget efter att spela i band åter smög sig på, där och då föddes Per Persson & Nya Packet.

Club biwa är nära konsertupplevelser på Härnösands vackraste arena, Härnösands Teater. Upplevelsen börjar när dörrarna till Teatern öppnas kl 19:00 prick, ungefär en timme senare kliver kvällens artist på scenen. I foajen blir det underhållning, bar och mingel både före och efter kvällens konsert. Vi påminner om att insläpp till teatern påbörjas kl 19:00, samtidigt startar underhållningen i foaje. Vill du undvika att köa utomhus, kom i lagom tid till insläpp. Om du vill förgylla kvällen ytterligare rekommenderar vi att du köper vår VIP-biljett där en mingeltallrik och ett glas bubbel med eller utan alkohol ingår. Du sitter i vår VIP -avdelning som ger dig tillgång till bar under hela kvällen. Inom kort finns även möjlighet att förboka mat som serveras från kl 19:00.

Evenemangstillfällen

  1. fre, 22 november 2024
    1. 19:00
Vägbeskrivning på google-kartor

Mer information

Visa Prisinformation

Mer från Härnösands Teater

Vi sparar lite information (Cookies) i syfte att ge dig en skönare webbupplevelse

Dessa kan inte väljas bort och används för språkval och i säkerhetssyften.

Används för att hålla reda på vilka evenemang som besökts, raderas när webbläsaren stängs.