Hoppa direkt till innehållet

Club biwa - Emil Assergård

Kategori: Konsert
När: 11 oktober

Storgatan 9
871 31 Härnösand

Vägbeskrivning

info@biwa.se

Skicka epost

Arrangör: biwa event

Vägbeskrivning på google-kartor

Club biwa - Emil Assergård

Kategori: Konsert
När: 11 oktober

Storgatan 9
871 31 Härnösand

Vägbeskrivning

info@biwa.se

Skicka epost

Arrangör: biwa event

Vägbeskrivning på google-kartor

Beskrivning

Emil Assergård premiärspelar Opluggat på Club biwa. Nu tar Emil Assergård sitt kompetenta band, allsångsvänliga hits och åker på en ”opluggat turné”. Club biwa har fått äran att stå värd för premiärhelgen. En drömkombo, nära konsertupplevelser på två av länets vackraste arenor, dubbelpremiär med både turnépremiär för Emil och premiär för Club biwa i Härnösand.

"Jag ser fram emot dessa akustiska spelningar väldigt mycket, att få spela låtarna som de är skriva från grunden, självklart kommer vi rocka på och det blir ösigt med, men detta blir något lite annorlunda. Sjukt kul!”

Emil Assergård har i dagsläget över 190 miljoner streams på Spotify, fullsatta spelningar landet över och en stor livepublik som älskar honom. Emil har belönats med en rad platina- och guldskivor, varit en av Sveriges 50 mest spelade manliga artister flertal år och nominerats till ”Årets manliga liveartist” i Rockbjörnen år 2019. Under 2020 släppte Emil singlarna “Dom vi inte tycker om”, ” Om jag vore DJ”, “Våran sista sommar”, “Livet Suger” och “Försöker” och året därpå medverkade han i Melodifestivalen med låten “Om allting skiter sig”.

Club biwa är nära konsertupplevelser på Härnösands vackraste arena, Härnösands Teater. Upplevelsen börjar när dörrarna till Teatern öppnas kl 19:00 prick, ungefär en timme senare kliver kvällens artist på scenen. I foajen blir det underhållning, bar och mingel både före och efter kvällens konsert. Vi påminner om att insläpp till teatern påbörjas kl 19:00, samtidigt startar underhållningen i foaje. Vill du undvika att köa utomhus, kom i lagom tid till insläpp. Om du vill förgylla kvällen ytterligare rekommenderar vi att du köper vår VIP-biljett där en mingeltallrik och ett glas bubbel med eller utan alkohol ingår. Du sitter i vår VIP -avdelning som ger dig tillgång till bar under hela kvällen.

Evenemangstillfällen

  1. fre, 11 oktober 2024
    1. 19:00
Vägbeskrivning på google-kartor

Mer information

Visa Prisinformation

Mer från Härnösands Teater

Vi sparar lite information (Cookies) i syfte att ge dig en skönare webbupplevelse

Dessa kan inte väljas bort och används för språkval och i säkerhetssyften.

Används för att hålla reda på vilka evenemang som besökts, raderas när webbläsaren stängs.